




Danie gotowe bez glutenu - Zapiekanka Farmerska z wołowiną i ziemniakami






Opis
Danie gotowe bezglutenowe Lasagne po Bolońsku jest doskonała propozycją na obiad i kolację dla osób z nietolerancjami pokarmowymi oraz dla wszystkich, którzy chcą się zdrowo i smacznie odżywiać a mają mało czasu lub ochoty na gotowanie. Te dania warto zawsze mieć w szafie (tak, nie trzeba ich przechowywać w lodówce!), aby móc je podgrzać i po kilku minutach cieszyć się ich smakiem i wartościami odżywczymi.
Składniki: Wołowina 30%, ziemniaki 30%, cebula 20%, marchewka 20%, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia 2%, mąka kukurydziana 2%, czosnek 1%, sól
Wartości odżywcze w 100g: Wartość energetyczna 308,1kcal, Tłuszcz 13,2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,05g), Węglowodany 26,1g, (w tym cukry 9,56g), Błonnik 4,39g, Białko 21,3g, Sól 1,1g.
Przechowywanie: Produkt sterylizowany. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Zamknięty produkt nie wymaga chłodzenia.
Sposób przygotowania: Gotowy posiłek.
- Zrób kilkanaście otworów w przezroczystej osłonie pokrywającej tackę, podgrzej przez 2-2,5 min w kuchence mikrofalowej. Zdejmij przezroczystą osłonę i jedz.
- Danie można też przełożyć z tacki i podgrzać w garnku lub na patelni.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
