




Osełka Roślinna z Nerkowcami

Opis
Absolutnie rewolucyjna, roślinna alternatywa masła. Przepyszna osełka z żywymi kulturami bakterii i fermentowanymi nerkowcami. Tłusta, kremowa i znakomita do posmarowania chrupiącego pieczywa. Rozsmarowuje się idealnie i świetnie nadaje się do smażenia. Produkt naturalnie bezglutenowy, bez konserwantów, bez soli.
Składniki: olej kokosowy, woda, olej rzepakowy, orzechy nerkowca* 12%, lecytyna słonecznikowa, żywe kultury bakterii.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 2785,1 kJ / 667,7 kcal tłuszcz: 74,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 49,3 g, węglowodany: 3,5 g w tym cukry 0,7 g, błonnik: 0,4 g, białko: 2,1 g, sól: 0,0 g
Waga netto 200 g
Osełkę przechowywać w lodówce. Nie zostawiać w temperaturze pokojowej ponad 2 godziny.
Termin przydatności: 3 tygodnie od dnia produkcji (wskazany na opakowaniu).
*alergen
Może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów lub soi.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
